Категории

За нас

Щом сте попаднали тук, значи се интересувате кои сме ние, какво правим и за какво се борим.  Е, ние сме съвсем обикновенни хора (поне така си мислим), които са обединени от идеята за полезни, любопитни и информативни сайтове.

Сайтовете, по които в момента работим усилено и се надяваме скоро да са в пълна готовност, са:

[list style=“star“]
  • ChudesataNaSveta.com (този сайт) – Сайт за чудесата на света. В този сайт ще намерите информация за старите и новите чудеса на света. Както и за много други по – малко известни места.
  • The-World.eu  – сайтът има за цел да събере всякакви интересни, информативни и полезни новини и статии от почти всички области. Като се почне от географски обекти, мине се през исторически факти, любопитни факти и какво ли още не. Абонирайте се или ни станете фенове във Facebook, за да може да ви „спамим“ с интересни статиитки.
  • History-Bg.eu – този сайт е посветен изцяло на историята. Ще намеите много и полезна информация, както за българската, така и за световната история.
[/list]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Знаете ли че … ?
Албатросът може да рее стотици километри, без да размахва крилете си, които са най - дълги в природата.

Facebook